Nieuws

Wanneer ontvangt u het UPO 2015?

15 april 2015

Ook in 2015 ontvangt u weer het Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Hierop vindt u informatie over onder meer uw opgebouwde en te bereiken pensioen en wat er voor uw nabestaanden aan pensioen beschikbaar is. Actieve deelnemers kunnen het UPO eind juni tegemoet zien. Begin mei ontvangen pensioengerechtigden hun pensioenoverzicht.

Het pensioenfonds is voornemens om begin juli twee weken met een pensioenstand aanwezig te zijn bij KLM. Met alle uw pensioenvragen kunt u dan bij ons terecht. Houd onze website in de gaten voor de exacte data en locaties. U kunt pensioenvragen uiteraard ook altijd stellen aan onze Pensioenservice.

Wilt u het UPO voortaan alleen nog digitaal ontvangen?

Geeft u dit dan aan in MijnKLMPensioen. U ontvangt dan geen UPO meer per post. Doet u dit vóór 15 mei 2015, dan ontvangt u dit jaar het UPO alleen al digitaal.

Bent u gepensioneerd?

Dan ontvangt u met uw Pensioenoverzicht een wachtwoord voor MijnKLMPensioen. U hebt vanaf dat moment ook toegang tot uw digitale pensioendossier. Vanaf 2016 is het mogelijk uw Pensioenoverzicht ook alleen nog digitaal te ontvangen.